(068)261 29 19, (063)786 66 50 mebelvarendulviv@gmail.com

[:ua]З приходом холодних та довгих вечорів все актуальнішим стає питання: «як провести час з друзями весело та цікаво, щоб погода нічого не зіпсувала?». Чудовим рішенням буде влаштувати кінопоказ вдома. Давайте розберемо що саме потрібно для крутого кіно-паті.

В першу чергу подбайте про якісний проектор та екран до нього. В залежності від розмірів кімнати екрани можна підібрати індивідуально. Плюсом проекторів є те, що вони невеликих розмірів і їх зручно транспортувати.

Щоб перегляд фільму був максимально зручним, потрібно подумати про м’які крісла та пуфики, адже комфорт при перегляді дуже важливий для приємного післясмаку переглянутої картини. Можна взагалі замовити великий диван і веселою, дружньою компанією розміститися на ньому.

Ну і не будемо забувати про смаколики, їх потрібно десь прилаштувати. Ідеальним рішенням для цього стане розкладний дерев’яний стіл. Все буде під контролем і вам не потрібно переживати за перевернутий стакан з напоєм або за сміття на підлозі.

Насолоджуйтесь осінніми вечорами комфортно та цікаво разом з компанією «Меблі в оренду».[:ru]С приходом холодных и долгих вечеров все более актуальным становится вопрос: «Как провести время с друзьями весело и интересно, чтобы погода ничего не испортила?». Замечательным решением будет устроить кинопоказ дома. Давайте разберем что нужно для крутого кино-пати.

В первую очередь позаботьтесь о качественном проекторе и экране к нему. В зависимости от размеров комнаты экраны можно подобрать индивидуально. Плюсом проекторов является то, что они небольших размеров и их удобно транспортировать.

Чтобы просмотр фильма был максимально удобным, нужно подумать о мягких креслах и пуфиках, ведь комфорт при просмотре очень важен для приятного послевкусия пересмотренной картины. Можно вообще заказать большой диван и веселой, дружной компанией разместиться на нем.

Ну и не будем забывать о вкусностях, их нужно где-то пристроить. Идеальным решением для этого станет раскладной деревянный стол. Все будет под контролем и вам не нужно переживать за перевернутый стакан с напитком или мусор на полу.

Наслаждайтесь осенними вечерами комфортно и интересно вместе с компанией «Мебель в аренду».[:]