(068)261 29 19, (063)786 66 50 mebelvarendulviv@gmail.com

Успішні компанії вже давно зрозуміли, наскільки важливим для організації є тімбілдинг. А чи не найкращим варіантом його проведення є тематична новорічна вечірка. У великих компаніях цим займається окремий event-відділ, проте організувати таку вечірку самостійно також не проблема.

В першу чергу потрібно обрати місце проведення. Святкування в ресторані – це відносно дорого, та й не всім до вподоби, на природі – холодно, в офісі –тісно і нудно. Зараз можна придумати щось цікавіше! Наприклад, орендувати приміщення відповідно до кількості людей, тематики, розташування і тд. Тоді ви не будете обмежені у виборі необхідних декорацій, їжі та музики. Але в таких випадках потурбуйтеся про наявність достатньої кількості меблів для всіх гостей – в першу чергу стільців, столів та диванчиків.

Важливо також обрати тематику, адже так набагато веселіше! Як варіант, команда може бути героями будь-якого відомого серіалу, або ж організувати вечірку в певному музичному жанрі. До речі, для корпоративу в стилі диско чудово підійдуть led-меблі з підсвіткою.

І наостанок, проте чи не найважливіший аспект – слідкуйте за бюджетом. Тому спочатку краще  все сплануйте і прорахуйте, щоб потім не було неочікуваних сюрпризів.

А всі необхідні для вечірки меблі Ви можете орендувати на нашому сайті. Веселого та незабутнього святкування з «Меблі в оренду»